Lenjerie de lux si femeia musulmana

Acest articol este cu observatii. Despre femeile musulmane si lenjeria de lux


Observatia 1 :
De cand am venit prima data in Maroc am vazut cum sta treaba pe aici. Trebuie sa te imbraci decent daca nu vrei sa atragi privirile barbatilor cum trag albinele la polen. Deci fara decoleteu, picioare neacoperite, haine stramte. Si cum majoritatea femeilor poarta djelleba am adoptat-o si eu. Sincer niciodata nu m-am gandit oare ce poarta femile astea pe sub. Pana intr-o zi cand trecand pe langa un magazin de lenjerie am vazut o femeie cu un cos plin de sutiene si chiloti care mai de care mai sexy. Ok pana la urma ce mare branza si ele sunt femei, si desi sunt acoperite pe cap ma gandesc ca sunt sexy in dormitor pt barbatul lor. 


Saptamana trecuta am fost la Twin Center un mare centru comercial din Casablanca cu magazine pt bogati. Si ce vad eu intr-un magazin cu lenjerie de lux.... o femeie acoperita din cap pana in picioare (numai ochii i se vedeau). Intru sa vad de curioasa ce cauta. Se uita dupa compleuri sexy. Nu stiu de ce aveam eu impresia (idei preconcepute desigur) ca femeile astea fac sex pe intuneric si poarta chiloti gen a la bunica. Ma gandeam ca magazinele astea exista numai pt femeile din Maroc ce poarta haine trendy, tocuri, machiaj etccc. Se pare ca m-am inselat. 


Observatia 2: .... nu am vazut lenjerie mirese. Deloc. Cei drept in general in Casablanca nu am vazut multe magazine specializate pt mirese. Nu stiu care e treaba dar daca tot ma duc la nunta promit sa ma interesez cum se desfasoara aici pregatirile pt marele eveniment.

Observatia 3: ... nu am vazut nici barbati cautand lenjerie intima pt femei. Cred ca aici nu sunt obisnuiti sa faca astfel de cadouri. Sau ei sunt mai inteligenti si mai practici si cumpara direct de pe net .  Daca ar fi in Romania le-as recomanda Besensual.ro   :)))



Thanks for visiting,

Am locuit 1 an in Maroc, toate articolele le gasiti aici --> MAROC

Urmareste-ma pe Facebook Click Aici! /Mersi 

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!  

8 comentarii:

  1. de lucrurile astea eram sigura , am studiat chestia asta in Turcia ...si in filme...iar ii trag cu filmul :)probabil ca nu multi ani in urma era mai complicat cu lenjeria asta mai fistichie...acum nu mai este asa strict !asteptam nunta ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Sincer, nu credeam ca asa repede treci la capitolul asta :P

    RăspundețiȘtergere
  3. Coco asa e, cred ca avem noi intiparit in cap anumite idei (extrase din filme de obicei) :)) Ma bucur sa vad ca de data asta nu au avut dretate. Femeile sunt mai libere si mai deschise la minte decat inainte

    Liliana cand s-a oferit oportunitatea :)

    RăspundețiȘtergere
  4. A venit mai repede decat m-am asteptat eu, dar asta nu inseamna ca nu m-am bucurat! :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Observatia 4: Nu cumva in multe magazine de lenjerie pentru femei vanzatorii sunt barbati? :-) Aici m-am trezit de cateva ori abordata de vanzatorii care se ofereau "to help me with the sizes" :-)))))))

    RăspundețiȘtergere
  6. hahah, chiar sambata am vazut o astfel de femeie musulmana, dar in Viena, intr-un centru comercial mare, rascolind printre chiloti sexi :)). da, si pe noi ne-a bufnit rasul, ca, de, prejudecati avem cu totii :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Doar prejudecati....imi spunea cineva care locuieste acum in Dubai ca femeile desi acoperite din cap pana n picioare , pe dedesubt sunt f chic, poarta lenjerie de lux...si sunt si f aranjate la fata - machiaj etc....probabil ca si hainele alea care noua ne par a fel , or fi diferite...probabil se pune accent pe calitatea materialului , finetea lui ...si....nu- i asa ca - i mai incitanta o astfel de femeie , la care poate doar intuiesti formele corpului decat.....hmmm, ca la noi!?? Orientul are farmecul lui si porneste tot de la femei ;)

    RăspundețiȘtergere