Evenimente in Cluj saptamana 27 august - 2 septembrie

Daca tot m-am mutat la Cluj am zis sa fac un bine, mie si clujenilor, sa scot pe hartie toate evenimentele importante din Oras in saptamana urmatoare 27 august - 2 septembrie! De ce? Fiindca la Londra iubeam sa particip la diverse evenimente (expozitii, teatru, concert, festival etccc) si acum daca stau la Cluj si imi e in putinta vreau sa le promovez si sa particip la cat mai multe din ele!



Marti 

-Aveti copiii (3-10 ani)? Mergeti cu ei la Seara de Povesti in librariile Carturesti  incepand cu ora 19:00 (GRATIS)
Locatie: Iulius Mall

Miercuri

-Treceti prin Piata Unirii (din 29 august pana pe 4 septembrie) pentru a vedea expozitia creata de cei de la Verla Decor  (GRATIS)

Joi

-Un spectacol unic la Cluj - salt din avion cu Parasuta si din Parasuta in Parapanta
Ulterior saltului vom avea parte de un spectacol de acrobatii! Joi , 30 august, la ora 17
Locatie: Aeroclubul " Traian Darjan"  Cluj ( se poate ajunge cu autobuzul nr 8-bilet de transport de oras, luat din Piata Mihai Viteazu sau statiile din Marasti)

-Joi seara la Palatul Banffy  - Prezentare de moda, un concert de muzica live, muzica electronica si audio-video live set! Acesta este un eveniment privat, biletele sa cumpara din Club Vertigo (Piata Unirii ,nr 9)  iar numarul este limitat la 300 persoane!
Dress code: Femei - little black dress / Barbati - Bow  (INTRARE 50 ron)

Vineri

-Vineri incepe Zilele Municipiului Turda unde veti avea parte de jocuri pentru copii, Festival national de folclor, parada portului popular toate pana la ora 17 in Parcul din Oprisani.
Incepand cu ora 12 este deschis Expo Flora la Colegiul Mihai Viteazu (la care va recomand sa mergeti: pozele mele de anul trecut aici: ) deschis pana Duminica
iar seara incepand cu ora 19:00 vor urca pe scena din centru CRBL, Connect-R si Andreea Banica (GRATIS)

- Seri de vara Clujene in Piata Muzeului, concerte de folk/jazz/rock (GRATIS)

Sambata

- La Zilele Municipiului Turda aveti parte de expozitii, festival de folclor si Festivalul Muzicii de Fanfara, toate pana la ora 11 in Salina Turda apoi incepand cu ora 16:00 distractia se muta in Cartierul Oprisani. Seara urca pe scena Dj Project feat Adela Popescu la ora 19, Puya la ora 20 si Zdob si Zdup la ora 21! (GRATIS)

- La Bontida incep Zilele Castelului Banffy! Dintre activitatile interesante de sambata amintesc: Demonstratii hipice, Iluzionism cu maestrul Belloni, demonstratii de mestesuguri traditionale, la 16:30 vizita ghidata in Castelul Banffy, degustari de vinuri si multe concerte! Click aici pentru Programul Complet (GRATIS)


Duminica


-La Zilele Municipiului Turda incepand cu ora 11 in Parcul din Oprisani vor fi Jocurile vacantei (jocuri si concursuri pentru copii), la ora 17 Spectacol folcloric, la ora 18 recital Orchestra iar seara concerte incepand cu ora 19:0 Corina, Voltaj si Loredana!  Zilele Municipiului se incheie cu un frumos foc de artificii la ora 22:30(GRATIS)


-     - A doua zi de festival la Castelul Banffy se arata si mai interesanta! Dintre activitati amintesc: viata in iurta, Teatru de papusi Puck (Cenusareasa), concurs de gatit in aer liber, dansuri populare, concert de nai Radu Nechifor, iar la ora 21:00 concert IRIS (GRATIS)


    Pe langa toate acestea va amintesc expozitiile zilnice la care puteti participa:

* Pana pe  30 Septembrie la Bastionul Croitorilor are loc Expozitia de Gravuri intitulata "Itinerarii grafice din Transilvania in secolul al XIX-lea".  Vizitele incep de la ora 10 dimineata

* Pana pe 9 septembrie 2012, la sediul Muzeului Etnografic al Transilvaniei din Cluj-Napoca, este deschisa publicului expozitia Fecioarele inlacrimate ale Transilvaniei

* Pana pe 31 August in Parcul central este expozitia foto "Parcul Central de-a lungul timpului"  incepand cu ora 11 (GRATIS)



Thanks for visiting,

Daca esti din Cluj si stii un eveniment nou care nu a fost precizat lasa un comentariu sau scrie-mi pe aliceee_traveler@yahoo.com

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click) 

4 comentarii:

  1. Viziteaza www.clujlife.com pentru toate evenimentele din Cluj :)

    RăspundețiȘtergere
  2. frumos oras Clujul Aliceee...si bine ai venit acasa !

    RăspundețiȘtergere
  3. Arkelian multumesc

    Psaico sunt dispersate, asa gasesc pe multe site-uri si ma enerveaza, tocmai de aceea le scriu pentru mine in format doc! :)
    Astfel nu trebuie sa stau sa caut unde pot sa ma duc miercuri fiindca stiu deja!

    COCO multumesc

    RăspundețiȘtergere