Vacanta ieftina in Londra de la 200 euro cu Totul Inclus - Super pont

In ultima saptamana am primit 3 cereri de idei de vacante ieftine in Londra si fiindca am studiat mult variantele va scriu si voua o idee de vacanta ieftina si convenabila la Londra. Ideea e ca plecarea se face foarte devreme vineri si intrati cu o zii full, iar inapoi va intoarceti practic joi noaptea. Asa ca o sa aveti nu mai putin de 6 zile full sa va plimbati prin Hyde Park, sa faceti cunostinta cu cultura englezeasca, sa vizitati British Museum, sa va pozati cu London Eye sau sa luati parte la Schimbarea garzii.

londra-vacanta-ieftina

Bilet de avion cu taxe de aeroport incluse = 100 euro

Dus 19 septembrie Bucuresti - Londra
Intors 24 septembrie Londra - Bucuresti

Biletul il puteti cumpara la acest pret de >>>  AICI

Cazare 5 nopti in Londra varianta Budget = sub 200 euro

>>> Hostal 639 (Vestul Londrei) = 63 euro/5 nopti/persoana in dormitor comun
Hostelul se afla foarte aproape de statie de metrou, are camere mobilate clasic, micul dejun costa doar 1.5£, perfect pentru tinerii ce doresc sa viziteze si nu sunt pretentiosi.

>>>Smart Hyde Park Inn (Centrul Londrei) = 73 euro/5 nopti/persoana in dormitor comun
In acest pret e inclus micul dejun! Hostelul se afla la cativa pasi de statia de metro Hyde Park. Camerele sunt mobilate modern,are receptie non-stop si se ofera gratis 1 ora de internet wifi!

>>>Evelyn Gardens ( Kensington&Chelsea) = 175 euro/5 nopti/persoana in camera dubla
Hotelul se afla intr-o casa in stil victorian, intr-o zona foarte buna printre vilele bogatilor londonezi, foarte aproape de statia de metrou. Camerele au mobilier modern, exista o bucatarie care se poate folosi, lounge room cu tv si dvd-uri etc. Nota din partea clientilor 7.1

>>>LSE Carr-Saunders Hall (Camden) = 175 euro/5 nopti/persoana in camera dubla
In acest pret e inclus micul dejun! Hotelul e mai mult un fel de camin studentesc, dar bine pus la punct, exact in centrul Londrei, foarte aproape de toate obiectivele turistice! Ofera internet wifi gratis.Camerele duble sunt decorate cu mobilier clasic. Nota din partea clientilor 7.8

>>>London Visitors Center 2* ( Kensington&Chelsea) = 190euro/5 nopti/persoana in camera dubla
In acest pret e inclus micul dejun! Hotelul se afla intr-o casa in stil victorian, in burgul regal Kensngton  Chelsea, foarte aproape de statia de metrou. Camerele au mobilier clasic, iar internetul prin wifi e gratis in tot hotelul. Nota din partea clientilor 7.7

Cazare 5 nopti in Londra varianta Lux = sub 350 euro

***Observatie! Varianta de lux se refera la cea mai buna oferta calitate/pret la Hotel de 4 stele
 
>>>Hyde Park Executive Apartaments 4*(Centrul Londrei)= 320 euro/5 nopti/persoana in apartament
Hotelul se afla in centru, intr-o zona foarte buna a orasului. Apartamentele sunt mobilate modern, de lux, au tv cu ecran plat si chicineta proprie unde va puteti gati!  

>>>Hotelul Cavendish 4* (Centrul Londrei) = 340 euro/5 nopti/persoana in camera dubla
In acest pret e inclus micul dejun! Hotelul se afla in centrul istoric, foarte aproape de statia de metrou si obiectivele turistice. Camerele sunt mobilate clasic, iar internetul prin wifi e gratuit.

>>>Copthorne Tara Hotel 4* (Kensinghton) = 350 euro/5 nopti/persoana in camera dubla
Copthorne Tara e un hotel imens, luxos, cu peste 800 de camere Se afla foarte aproape de statia de metrou si centrul orasului. Camerele au mobilier clasic elegant, baie cu cada si aer conditionat.

Mai multe ponturi bune cititi aici ->> ARHIVA VACANTE IEFTINE

Urmareste vacantele ieftine, da un LIKE pe ->> Pagina de Facebook
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi toate postarile accesati Cuprinsul blogului (click)!

5 comentarii:

  1. Ce oferte bune! Multumesc! Poate ma urnesc si eu de data asta. Cat crezi ca ar fi o suma decenta pt cheltuieli in astea 5 zile? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca o suma decenta ar fi 200 euro. Dar evident conteaza ce obiective turistice doresti sa vezi, in ce restaurante doresti sa mananci etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase oferte să ştii. Mie mi se pare foarte puţin, bineînţeles acum dacă unora ne place să ne simţim şeici , cheltuim mai mult, dar chiar e ok şi ştii că vezi ceva frumos ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Super ponturi, in camera cu mai multe paturi as dormi uneori insa cand ne planificam asa ceva trebuie tinut cont si de partener, pentru el ar fi doar in cazuri extraordinare si nu s-ar numi vacanta.
    De s-ar face un aeroport si la Galati ar fi minunat.

    RăspundețiȘtergere