5 avantaje majore ale ofertelor Early Booking

Stiti ca eu iubesc vacantele ieftine si mereu caut sa va scriu pont-uri bune pe blog. Fiindca suntem la inceput de an, perioada propice pentru a ne planui vacantele din acest an m-am gandit sa va scriu avantajele ofertelor Early Booking. Aceste oferte sunt de fapt rezervari timpurii pentru vacanta de vara. Ofertele Early Booking au pana la 50% reducere si merita sa va grabiti fiindca ele expira in general la sfarsitul lunii martie (si chiar inainte).

Unde gasiti cele mai bune si ieftine oferte Early Booking?
Personal recomand agentia de turism Terra Vista,ei sunt cei mai prompti si abili, oferind cele mai bune oferte personalizate pentru orice destinatie, in functie de cerintele si specificatiile turistului. Daca nu aveti timp sa cautati prin multitudinea de oferte si stiti exact ce doriti, cel mai bine e sa le trimiteti un e-mail cat de repede si va trimit rapid cele mai bune oferte.

Mailul agentiei: contact@terravista.ro

avantaje-vacante-early-booking


Cele 5 avatanje majore ale vacantelor prin Early Booking

1.Cel mai ieftin mod de a te asigura cu o vacanta ieftina in plin sezon estival
Multi romani primesc concediu doar in luna august, in perioada de varf cand preturile ating apogeul pentru o vacanta de vara. Daca va aflati in aceasta situatie, va asigur ca vacantele prin Early Booking sunt cele mai potrivite pentru voi fiindca pe ultima suta de metri preturile sunt si triple, mai ales la hotelurile de lux.

2.Poti plati vacanta in rate
Cand calatoresti cu familia si numeri din start 2-4 persoane parca nu mai e la fel de usor sa pui jos 1000 de euro pentru o vacanta. Prin ofertele Early Booking trebuie sa platiti doar un avans la rezervare si restul pe parcursul timpului, in unele cazuri pana inainte de vacanta.

3.Daca nu puteti merge, nu pierdeti banii
Fata de calatoriile pe cont propriu eu as spune ca asta e cel mai mare avantaj! Fiindca agentia de turism Terra Vista va poate oferi o asigurare storno (adica va asigurati vacanta, in caz ca nu mai puteti pleca). Stiu ca pentru multi asta e cel mai inpediment al vacantelor prin Early Booking tocmai de aceea va recomand sa va luati o astfel de asigurare, e ieftina si va scapa de stres.

4.Preturi bune la hoteluri de lux
Stiti ca va scriu saptamanal pont-uri cu vacante bune, insa ele sunt in general la hoteluri fara stele. Cand vine vorba de un hotel de 3-4-5 stele preturile se dubleaza direct. Tocmai din acest motiv consider ca ofertele Early Booking sunt reale si isi merita banii.

5.Acum aveti lumea la picioare
Aceasta e singura perioada din an cand gasiti camere libere la orice hotel, in orice statiune. Faptul ca aveti mii de oferte in fata si puteti cauta informatii suplimenatare despre fiecare pe bloguri si forumuri,  consider ca e  un avantaj foarte mare. Fiindca aveti garantia ca dati banii pe vacanta visata si nu o sa aveti un soc cand ajungeti la destinatie.

Ar mai fi si alte avantaje, cum ar fi faptul ca aveti timp sa va planificati vacanta, sa gasiti informatii despre obiectivele turistice, sa cautati excursii ieftine prin imprejurimi, sa va convingeti prietenii sa mearga cu voi, posibilitatea de a compara preturile, de a gasi oferte cu cazare gratuita pentru copii etc!

Cateva idei de vacante ieftine prin Early Booking:

-Cazare la Hotel Calypso 4* (Sunny Beach/Bulgaria) de la 90 euro/ sejur 7 nopti cu All Inclusive
-Cazare la Hotel Grenada 4* (Sunny Beach/Bulgaria) de la 104 euro/ sejur 7 nopti cu All Inclusive
-Cazare la Hotel Slavey 4* (Nisipurile de Aur/Bulgaria) de la 119 euro/ sejur 7 nopti cu All Inclusive
-Cazare la Hotel Madara 4* (Nisipurile de Aur/Bulgaria) de la 123 euro/ sejur 7 nopti cu All Inclusive
-Cazare la Sirius Beach 4* (Constantin si Elena/Bulgaria) de la 146 euro/ sejur 7 nopti cu All Inclusive

Mai multe vacante gasiti aici -> Oferte Early Booking Bulgaria

-Vacanta la Hotel Jason 3* (Corfu/Grecia) de la 199 euro/ sejur 7 nopti + avion + mic dejun
-Vacanta la Hotel Floral 3* (Creta/Grecia) de la 200 euro/ sejur 7 nopti + avion + mic dejun
-Vacanta la Hotel Anemones 3* (Santorini/Grecia) de la 299 euro/sejur 7 nopti+avion+mic dejun

Mai multe vacante gasiti aici -> Oferte Early Booking Grecia 

-Vacanta la Hotel Surtel 3* (Kusadasi/Turcia) de la 388 euro/ sejur 7 nopti + avion + All Inclusive
-Vacanta la Sea Life Family 5* (Antalya/Turcia) de la 419 euro/ sejur 7 nopti + avion + All Inclusive
-Vacanta la Rixos Downtown 5* (Antalya/Turcia) de la 524 euro/ sejur 7 nopti + avion + All Inclusive cu taxe de aeroport incluse

Mai multe vacante gasiti aici -> Oferte Early Booking Turcia 



Thanks for visiting,

Vezi articolele esentiale pentru calatori aici -> 100 Informatii utile

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu