Yolo Travel - agentia vacantelor personalizate

Am ajuns la varsta la care am inceput sa ma intreb “Oare fac ceea ce imi place?”. Lucram in corporatie si intotdeauna am spus ca nu sunt facuta pentru asa ceva. O serie de evenimente mai mult sau mai putin placute m-au facut sa imi reanalizez viata din punct de vedere profesional si sa profit de momentul meu de luciditate :). Asa ca m-am resetat, m-am inscris la cursuri, am invatat, iar peste 2 ani am reusit, impreuna cu o prietena draga, sa pun bazele Yolo Travel Agency, astfel revenind la dorinta mea din adolecenta: vroiam sa devin turist :) O agentie online, fara afise in vitrine si costuri mari, dar care acum este locul in care ma regasesc, in care uit de frigul de afara cand caut destinatii exotice, sau in care imi vine cheful de aventura.
Yolo-travel-pareri

Acum vad lumea prin ochii clientilor (si nu numai :)) si ma consider o super-norocoasa! Plina de avant si optimism, vreau incet sa schimb  perceptia oamenilor despre vacante, sa incerc sa conving cat mai multi ca lumea este atat de incredibila si plina de surprize ca e pacat sa mergi in Turcia “pana cresc copiii mari”. Si ei trebuie sa invete. De la noi, de mici. Sa invete ca nu e ok sa mergi de 1 Mai sa faci gratare langa strada, ca nu e ok sa mergi sa-ti umpli doua farfurii de mancare si apoi sa le lasi pe masa aproape neatinse, ca nu e ok sa nu incerci o nebunie in vacanta.

Pe principiul You Only Live Once, ne dorim ca fiecare om care pleaca intr-o vacanta  sa profite la maxim, sa vina incarcat cu amintiri incredibile, sa le povesteasca nepotilor despre vacantele frumoase si sa ajunga sa iubeasca planeta asta minunata in care traim si care ne ofera atat de multe locuri superbe.

Nu ne laudam cu cele mai mici preturi sau cu cele mai luxoase hoteluri, dar ne laudam cu consilierea pe care ti-o oferim. Vom fi alaturi de voi pe toata perioada planificarii, ne puteti  suna chiar si in weekend, ne laudam ca suntem foarte pasionate si ca fiecare client trimis in vacanta se reintoarce prietenul nostru (deseori in semn de recunostinta ne aduc o scoica sau un con de brad, un gest simbolic care ne umple de fericire:)). Avem rabdare, citim pentru tine, studiem, invatam, iti oferim ponturi gratuite, cu alte cuvinte, ne pasa si ne place ceea ce facem!

Cred ca am inceput bine. Ne suna clientii  si ne intreaba “Oare unde sa merg in vacanta?”. Acestia sunt preferatii meiJ Iti gasim noi ceva fain, nou, inedit de facut, chiar daca e city break sau o vacanta mai lunga. Cautam evenimente, concerte, festivaluri culinare, expozitii de motoare…cautam frumosul si ineditul asa incat fiecare zi de vacanta sa fie o experienta extraordinara. Pentru tine, pentru a pretui mai mult viata asta frumoasa si pentru a-ti reaminti de cate ori avem ocazia : “You Only Live Once, but if you do it right, once is enough”.

Aceasta e povestea Laurei, o prietena de a mea care doreste sa va implineasca visele ce tin de calatorii. O gasiti pe www.yolotravel.ro, iar pe facebook aici >>> www.facebook.com/YOLOtravelAgency.

mail: laura@yolotravel.ro
mail: ioana@yolotravel.ro
mail: nicole@yolotravel.ro

7 comentarii:

  1. Baftă Alice, succes și felicitări!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper sa aud numai de bine, sunt tare curioasa de noile locuri pe care ni le vei prezenta.
    Have fun, oriunde ai fi!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super idee. Sa dea Dumnezeu sa aveti cat mai multi clienti. Cu siguranta voi apela si eu la serviciile voastre cat mai curand. Mult mult succes.
    Tina

    RăspundețiȘtergere
  4. Alice,
    Mă tot uit după tine pe FB și ... nimic. Am tot citit textul de mai sus și nu mă dumiresc.
    După urările primite înțeleg că ești Yolo Travel, ceea ce mă face tare bucuroasă. Sinceră să fiu te vedeam într-un proiect solo, dar e bine și în trio. Mă obișnuisem prea mult cu stilul tău și îi simt lipsa. Poate mai faci câte o recomandare măcar pentru filme pe blog. Anul ăsta Bari ... și cu asta am spus tot despre sursa mea de inspirație.
    Vă doresc multă sănătate, putere de muncă și spor în toate.
    Cu mult drag, Corina

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ofertele vor fi bune cu siguranta veti avea multi clienti. Eu ma ocup cu resvicii de rent a car Bucuresti, poate incepem o colaborare.

    RăspundețiȘtergere