Vacanta ieftina pe insulele Seychelles de la 550 euro totul inclus

Azi este o zi speciala, ziua in care puteti sa va rezervati o vacanta ieftina pe insulele Seychelles, una din cele mai exotice destinatii de vacanta din lume. Nimic nu se compara cu frumusetea paradisiaca a plajelor din insulele Seychelles, asa ca preturile sar peste 2000 de euro deseori pentru aceasta destinatie pentru un sejur de o saptamana. Insulele Seychelles se afla in Oceanul Indian, avand ca tari vecine alte tari exotice precum Zanzibar, Maldive si Mauritius. Pe langa plaje cu nisip alb si apa turcuaz, insula mai e cunoscuta ca fiind casa a peste 15 000 de broaste testoase enorme si a peste 2 milioane de pasari. 
Atentie!!! Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru o sedere de pana in 90 de zile pe teritoriul Insulelor Seychelles. 

vacanta-ieftina-seychellesBilet de avion cu taxe de aeroport incluse = 350 euro (Biletul il puteti cumpara la acest pret de >>> AICI)


(pana in Bruxelles puteti gasi bilete de avion sub 20 euro dus-intors)

bilet-avion-insulele-Seychelles

Bruxellles – Praslin sau Mahe (insulele Seychelles) - Bruxelles, date disponibile la acest pret:
28th Aug – 9th Sep
4th-19th Sep
11th-23rd Sep
5th-17th Feb
5th-24th Feb
5th-19th Mar
7th-15th Mar
20th-29th Mar
16th-28th Apr


Cazare 8 nopti in insulele Seychelles varianta Budget  = 200 euro ( am ales 7-15  Martie ca exemplu)>>> Chez Memere Holiday Apartments = 150 euro/pers/8 nopti in apartament


>>> Lemongrass Lodge 3* = 235 euro/pers/8 nopti in camera dubla>>> Ocean Villa (Bestseller) = 240 euro/pers/8 nopti in studio>>> Rowsvilla Guest House = 260 euro/pers/8 nopti in apartament
poze-insulele-Seychelles

Mai multe ponturi bune cititi aici >>> ARHIVA VACANTE IEFTINE

Urmareste vacantele ieftine ->>> Aboneaza-te prin E-mail

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi toate postarile accesati Cuprinsul blogului (click)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu