Review Casa cu Tei din Sarata Monteoru

Prima noapte de cazare din programul #ExperienceRomania a fost la Casa cu Tei o frumoasa vila, aflata in statiunea balneoclimaterica Sarata Monteoru. Am urcat dealul prin padurea de tei si am intrat in curtea Hotelului unde o doamna supraveghea sarmalele in ceaun si un tanar ne intampina cu o tava plina cu paharele de ceramica, umplute cu tuica, asa cum cere ospitalitatea romaneasca. Proprietara a iesit repede sa serveasca un pahar de tuica cu noi.

casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

Acest articol face parte dintr-o serie de articole realizate pentru proiectul @ExperienceRomania, cel mai mare proiect independent de promovare a Romaniei (hotel-uri, natura, traditii, cultura, distractie, restaurante si aventura). Blogul Enciclopedia calatorului independent a reprezentat Romania alaturi de alti 50 de travel bloggeri si influenceri internationali. Cititi articolele de pe blog si urmariti aventura mea pe instagram @Enciclopedia_calatorului sub hastagul #AliceinRomania
La Casa cu Tei se doarme bine 


Pensiunea are 28 de camere, potrivite pentru cupluri, familii cu copii si grupuri mai mari. Am primit camera 216 de la mansarda. Sa urci cu trollerul greu nu e tocmai usor, dar m-am bucurat ca am primit o camera cu priveliste asupra regiunii. E frumos tare aici! E genul de pensiune unde poti sa stai linistit o saptamana, departe de zarva din Bucuresti, sa te relaxezi la umbra teilor, sa faci baie in piscina, sa mergi la sedinte de masaj, stiti voi, genul acela de vacanta la care toti visam la un moment dat :)))

camere-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

Mancare cu gust  


Am servit cina la Casa cu Tei si fara exagerare m-am simtit ca la nunta. Am avut parte de un program special cu dansuri traditionale, muzica live, mancare buna din belsug, ospatari rapizi si zambareti, vinuri din regiune .... ce pot sa spun? Un adevarat festin, asa ca va recomand cu mare drag sa treceti pragul pensiunii si sa va convingeti singuri despre ce vorbesc.

mancare-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

mancare-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

La Casa cu Tei traditiile se pastreaza vii 


Turnul cu Ceas este
Stiti ce mi-a placut cel mai mult la Casa cu Tei? Dincolo de priveliste, camera confortabila, personal profesional, cel mai mult m-a impresionat cum au integrat traditiile romanesti din statiune in spiritul locului, nu doar prin decor ci si prin activitati pe care fetite tinere si domnisoare le fac acolo in fata noastra. Picteaza oua incondeiate, tes , realizeaza bratari cu motive romanesti, imbracate in haine traditionale. Astfel orice turist strain ce ajunge  aici, va avea o mica demonstratie despre ce inseamna cultura noastra, fara sa fie nevoit sa mearga la un muzeu. 

atmosfera-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

traditii-atmosfera-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

traditii-atmosfera-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

traditii-atmosfera-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

traditii-atmosfera-casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

Informatii utile si verificate de mine pentru un sejur la Casa cu Tei 


*Internetul merge extraordinar in toata incinta Pensiunii
*Exista parcare mare
*Copiii au loc de joaca in curte, tiroliana,  piscina, colt cu jucarii si livada
*Yoga la piscina, siesta se poate face in hamac, biblioteca numara peste 1000 de volume 
*Facilitati de plimbari cu trasura, echitatie si aparate de forta pot fi discutate la fata locului
*Sauna uscata pentru 6 persoane, masaj si detoxifiere prin osmoza

casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

casa-cu-tei-review-sarata-monteoru

INFO: CASA CU TEI (Sarata Monteoru)
REZERVARI WEB: http://casacutei.ro/        FACEBOOK: https://www.facebook.com/casacuteimonteoru/          INSTAGRAM: https://www.instagram.com/pensiuneacasacuteimonteoru/

😍Please Love & Share!!! ps: Apreciez comentariile voastre 😍

» Urmeaza sa calatoresti in ROMANIA ? Citeste ghidurile de calatorie

» CITESTE >>> Review Casa cu Tei din Sarata Monteoru


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

2 comentarii:

  1. As fi fost curioasa cat ar costa pentru o familie toate acestea. Am fost la Sarata Monteoru la o pensiune cu al meu sot de Ziua indragostitilor acum un an.Mi s-a parut atat de pustiu , ca nu m-as mai duce acolo decat vara , deoarece m-as plimba si-as admira peisajul macar. In rest pustiu...Hotelul prezentat ofera oportunitati in interior si merge pentru cateva zile sa te tii ocupat cu ele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristina, preturile sunt foarte prietenoase. Ele variaza de la 110 ron pe noapte camera standard in extra sezon, pana la 160 ron camera de lux in full season. Se pot organiza activitati si excursii in imprejurimi. Hotelul are piscina si alte facilitati ce te pot tine ocupata un weekend, fara probleme :)

      Ștergere