Review UBA Accomodation - cazare de nota 10 in Cluj

Vrei o vacanta in Cluj in care sa traiesti ca un localnic, insa nu iti doresti sa inchiriezi casa cuiva? Pentru voi am un pont!!! Weekendul trecut s-a deschis Targul de Craciun din Cluj si mi-am dorit sa merg fara sa-mi deranjez prietenii, asa ca am dat navala pe net sa caut cea mai buna cazare din Cluj in perioada aceasta. Cu ocazia asta am dat peste UBA Accomodation, un Hotel de apartamente cotat cu nota 9.2 pe Booking. Am fost uimita de review-urile pozitive primite din partea clientilor, dar si de pretul excelent pentru un apartament intr-un Hotel de 4* asa ca am facut rapid o rezervare, fiind curioasa sa descopar mai multe despre acest complex.

Atentie au si concurs !!! Castiga un sejur in noaptea de Revelion la UBA Accomodation
Concursul il gasiti pe pagina lor de Facebook aici >>> Facebook Uba Accomodation

UBA-Accomodation-review-Cluj




De ce sa te cazezi la UBA Accomodation?
Pentru mine acest Hotel de apartamente a fost cea mai inspirata optiune! UBA Accomodation este primul ApartHotel din Cluj, un Hotel ce cuprinde 44 de apartamente moderne, care combina confortul de acasa (apartamentele au bucatarie, sufragerie, dormitor, balcon, uscator de par, aparat de facut cafea, netflix & chill, frigider mare, aragaz si toata vesela necesara) cu luxul si facilitatile unui Hotel (receptie deschisa non-stop, jaccuzi si terasa, paza 24/24, personal amabil si prietenos, gata sa ne ofere pont-urile cele mai bune pentru locuri de luat masa in oras si programul cluburilor in weekend).


UBA-Accomodation-pareri-Cluj

Un alt aspect important este pretul! 

In Cluj e greu sa gasesti o camera la 58 de euro intr-un Hotel de 4*, insa la UBA nu primesti doar o camera ci un apartament intreg la pretul acesta, ceea ce il face extrem de convenabil, nu doar pentru cupluri ci si pentru cei veniti in delegatie sau calatorii digitali (nomazi) ce doresc un apartament pe termen lung cu conexiune super buna la internet!

Pont de calator: Rezervati pe site-ul lor https://www.ubacluj.ro pentru a economisi 5 euro/ pe noapte!!!!

Review personal - Ce mi-a placut cel mai mult la UBA Accomodation?
*****DECORUL
Pentru mine decorul e foarte important! E drept ca apartamentul pe care l-am primit (nr 305) se bucura de doua alte atuuri mari cum ar fi spatiul mare si camere luminoase care ajuta si ele, insa elementele moderne si culorile contemporane din apartament creeaza o senzatie de camera de hotel de lux, care capteaza imaginatia si ofera un confort sporit chiar si celui mai exigent calator.

UBA-Accomodation-pareri-Cluj

UBA-Accomodation-pareri-Cluj

UBA-Accomodation-pareri-Cluj

*****DORMITORUL

Stiti cum e, in Hotel-uri de obicei ii auzi pe cei din camerele vecine ceea ce pe mine ma deranjeaza avand un somn foarte usor. Aici fiind intr-un apartament n-am avut niciodata aceasta problema, trageam in fiecare seara draperiile si ma simteam ca la mine acasa, insa cu un plus de confort datorita patului enorm cu saltea super buna. 

UBA-Accomodation-pareri-Cluj

*****LOCATIA
Localizat pe Calea Turzii, in cartierul Buna Ziua, UBA Accomodation are trei avantaje pentru calatori. Cel mai mult m-am bucurat de balconul cu priveliste asupra tuturor vilelor din cartier si a dealului Feleac, care iti da senzatia ca esti la munte, nu intr-un oras. Cu cafeaua in mana si o asemenea priveliste imi incarcam bateriile in fiecare dimineata, gata sa ies apoi in centrul orasului. Al doilea avantaj e distanta scurta pana in Piata Unirii si la toate obiectivele turistice (aproximativ 2.2 km). Vara e usor sa cobori pe Republicii intr-o plimbare lejera, cu o oprire eventual la Gradina Botanica, iar iarna se poate lua autobuz care e la nici 200 m de Hotel sau un taxi ce nu costa mai mult de 7 ron pana in centrul orasului. Pentru mine sincer, a fost perfect, nici chiar in buricul targului, dar nici prea departe! Al treilea avantaj e pentru cei ce vin cu masina, fiindca acest Hotel are parcare subterana cu bariera, absolut gratuit!
UBA-Accomodation-pareri-Cluj

Voi ati stat intr-un Hotel de apartamente pana acum?

😍 Apreciez comentariile voastre 😍


Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

16 comentarii:

  1. Multumim pentru articol, interesant si noua ne place sa calatorim :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici nu am stiut ca exista asa ceva in orasul meu :D dar e bine de retinut pentru viitori turisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine a fost ceva inedit,dar placut surprinzator.

      Ștergere
  3. Cat de frumos este amenajat hotelul. Imi place, nu am de gand sa ajung acolo dar ideea este minunata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu n am fost niciodata in Cluj, imi doresc foarte mult sa ajung in anul ce vine, stiu ca e un loc absolut minunat.

    RăspundețiȘtergere
  5. O sa ajung de doua ori anul viitor la Cluj, la Electric si Untold, o sa caut din timp sa-mi rezerv un loc aici! Sunt mare fan ApartHotel-uri, am stat intr-unul super misto ultima data in Amsterdam. Micut, dar mobilat cochet, imi dadea senzatia de acasa. Se numeste Zoku, poate foloseste cuiva informatia.

    RăspundețiȘtergere
  6. N-am stat pana acum intr-ul hotel de apartamente, dar sa stii ca suna tare bine, mai ales la faza cu vecinii. Daca mai au si copilasi, apai nu mai inchid un ochi :)) Multumim pentru review, e tare util ^_^

    RăspundețiȘtergere
  7. Am niste verisori in Cluj la care mai stau cand ajung in acolo. Imi plac aceste apartamente si chiar as apela la o cazare de genul dca ar fi nevoie. Apartamentele arata foarte bine si chiar observ ca au avut o atentie deosebita la detalii

    RăspundețiȘtergere
  8. Suna tare interesant proiectul. Mi as dori sa pot sa calatoresc peste tot prin Romania

    RăspundețiȘtergere