Review Hotel Capitolina City Chic - perfect pentru o vacanta romantica la Cluj

Urmează sa fii mireasa și-ti dorești o camera ca-n povesti pentru noaptea nuntii!? Dorești sa ii oferi iubitei un City break romantic la Cluj și vrei sa o surprinzi cu o camera de hotel scoasa parca din reviste!? Pentru voi, am astăzi o recomandare speciala, din suflet, cu care știu sigur, ca nu o sa dați greș. Este vorba despre Capitolina City Chic Hotel din Cluj, în care am stat în acest weekend și despre care am numai cuvinte de lauda. Personalul este foarte prietenos și amabil, fetele de la recepție au fost niște drăguțe, asigurându-se în fiecare zi, ca ma simt bine. Mi-au dat senzația, ca își doreau într-un mod sincer, ca experienta mea la Hotel sa fie una memorabila. 

Pont de calator: Rezervati pe site-ul lor >>> Hotel Capitolina Chic Cluj pentru a beneficia de reduceri intre 15% si 26% !!!!

Capitolina-City-Chic-Hotel-Cluj-Review-pareri
Camera la Capitolina City Chic Hotel  


De cum am intrat în camera, m-am simțit ca în 1001 de nopți. Patul e imens, înalt și confortabil, cu baldachin, asa încât m-a transpus instant într-o stare de spirit romantica. 

Capitolina-City-Chic-Hotel-Camera

Camera e imensa, televizorul e pus strategic pe peretele din fata patului, asa încât mi-am început diminețile lenevind în pat cu emisiunile mele preferate,band cafea și răsfoind reviste de travel. 

Capitolina-City-Chic-Hotel-Camera
Măsuța de toaleta e exact ca în visele mele, locul în care m-am simțit ca o prințesă pentru câteva minute, în timp ce ma machiam și îmi aranjam parul.

Capitolina-City-Chic-Hotel-Camera


Baia e de asemenea din categoria WOW. Foarte rar găsesc bai cu cada, iar cea de la Capitolina City Chic Hotel nu e doar o simpla cada, ci are și hidromasaj. V-am spus eu….. camera perfecta. Drept urmare ce credeți ca am făcut!? Am dat o fuga la florăria Magnolia, mi-am cumpărat petale de trandafiri, câteva lumânări parfumate și mi-am asigurat o seara relaxanta, făcând aromaterapie cu muzica chill pe fundal. Nici nu știți cata nevoie aveam de asta :))) 

Baia-Capitolina-City-Chic-Hotel

Decorul la Capitolina City Chic Hotel


Știți ca pentru mine decorul este foarte important! La Capitolina City Chic Hotel cerințele mele de eleganta au fost îndeplinite prin texturi bine alese, mobilier de calitate paletă de culori pe care o ador (alb-mov) și camere cu design interior bazat pe un concept. Camera mea a fost “French style” ce s-a evidențiat prin tablouri, un citat în franceza scris direct pe peretele camerei, pereti imbracati cu tapet cu floricele si o priveliște pe colt de camera, prin ferestre din podea până-n tavan, din care lipsea doar Turnul Eiffel. Mi-au plăcut la nebunie toate aceste mici detalii, ce au adus un plus de frumusețe încăperii!

Capitolina-City-Chic-Hotel

Micul dejun este bufet suedez 


Micul dejun se servește la parterul Hotelului într-un Bistro elegant, în care am regăsit aceleași culori si stil cu care m-am obișnuit deja. O canapea mare galbena, tablouri și mobilier de lemn ce mi-a amintit de restaurantele micuțe și intime de la Paris.
Mâncarea e foarte variata, mult mai buna decât la orice alt Hotel de 3 stele în care am stat. Selecția de brânzeturi a fost preferata mea, fiindcă eu aleg mereu la micul dejun varianta vegetariana. Însă nu va faceți probleme se servesc și numeroase mezeluri, bacon prăjit, ochiuri, salate, cereale și lapte, dulceață etc.

mic-dejun-restaurant-Capitolina-Chic-Hotel

mic-dejun-restaurant-Capitolina-Chic-Hotel

mic-dejun-restaurant-Capitolina-Chic-Hotel

Locatia - Capitolina City Chic Hotel se afla in centrul Clujului 


Capitolina City Chic Hotel are o locație strategica in centrul orașului Cluj, pe Victor Babes, într-o zona liniștită din centru, ce se afla doar la 5 minute de mers pe jos de bulevardul central. Un alt avantaj este varietatea locurilor de luat masa la prânz și la cina, fiindcă în imediata apropiere a Hotelului se afla 3 restaurante foarte bune (“Marty” cu bucătărie internațională, “Tokyo” cel mai vechi restaurant japonez din Cluj și “New Croco” un restaurant cu tradiție, specializat pe pizza și paste). Majoritatea obiectivelor turistice sunt la câțiva pași de Hotel, asa încât îl recomand tuturor turiștilor ce vor sa facă un City-break la Cluj.

Capitolina-Chic-Hotel

Ce aspect va place cel mai mult la Hotel Capitolina City Chic???

😍 Apreciez comentariile voastre 😍

Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

16 comentarii:

  1. ce dragut este locul!imi plac pozele tale :) chiar am in plan sa vizitez clujul curand

    RăspundețiȘtergere
  2. Un cadru de poveste! Îmi place stilul, în care sunt amenajate camerele, movul fiind una dintre culorile mele preferate.

    RăspundețiȘtergere
  3. wow cat de frumoasa e camera! Sincer nu m-as satura sa ies din cada aceea draguta!

    RăspundețiȘtergere
  4. Este foarte frumoasa camera! Chiar imi place super mult. 💛

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce super arata, imi place la nebunie decorul camerei, dar si sala de mese e divina.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah, mi-ai facut dor de Cluj, nu am mai fost acolo de cativa ani si mi-ar placea sa revad Clujul

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte misto hotelul, imi plac mult patul si culorile folosite in decorarea camerei.

    RăspundețiȘtergere
  8. Îmi place la nebunie cum arată hotelul!! Patul acela mare și baia sunt wow!! 😍😍

    RăspundețiȘtergere
  9. Un loc foarte frumos si de poveste.

    RăspundețiȘtergere
  10. Arată minunat! Vreau și eu

    RăspundețiȘtergere
  11. Camera arata super, iar cada aia... de vis!

    RăspundețiȘtergere
  12. Îmi place mult cum arată camera. Chiar este deosebita. O sa am încredere aceasta cazare dacă ajung in Cluj

    RăspundețiȘtergere
  13. Îmi place patul, cada și îmi place mult locația de servit masa.

    RăspundețiȘtergere
  14. Arata foarte occidental, modern si spatios, asa cvum imi doresc eu sa aratae o camera de hotel!

    RăspundețiȘtergere
  15. Baldachinul ala ...o data si o data ma incumet sa imi fac si eu unul, ca prea faine sunt ^_^ Mereu ne arati locatii superbe si ma faci sa imi doresc sa ma teleportez acolo in 2 secunde :)) Imi place cum au decorat totul, dar in special camerele ^_^

    RăspundețiȘtergere
  16. Chiar am de gand sa revad Clujul, in curand, asa ca a venit la tanc povestea ta.

    RăspundețiȘtergere