Statistici viața privată și călătorii în Octombrie 2019

Luna trecută, am încheiat articolul spunând ca nu am niciun plan pentru luna octombrie, tot ce știam era că urma să lucrez în Londra până pe data de 20. Așa ca am început sa lucrez, zi după zi, după zi, monotonia specifica, urmând ritmul ciclic, repetativ, plictisitor, deprimant, enervant. 20 de zile sunt foarte multe, când trăiești la indigo! 
Doar ca luna aceasta a fost diferit!Mi-am pus în cap ca trebuie sa încetez cu vaicareala, ca D-ne iartă-mă la toți ne e greu și sa fac ceva ce să-mi lumineze zilele la Londra. Și ce credeți ca am făcut? În primul rand am organizat rapid o vacanta! Asta înseamnă că jumătate din timpul liber l-am folosit pt documentare, rezervări, citit ghiduri, bloguri și scos toate informațiile frumos într-un Word! Pe scurt, eram în Londra dar cu mintea foarte departe, călătoream deja. O data ce știu ca se apropie vacanța, sunt deja fericită în monotonia de zi de zi, fiindcă știu ca urmează ceva de proporții, ceva diferit. Când am terminat cu organizarea am folosit timpul liber colindând frumosul meu cartier Richmond. 

statistici-noiembrie-calatorii-2019


Pe unde am calatorit in Octombrie 2019: 
O săptămână în Scoția - Edinburgh   

De ce Scoția? Foarte simplu, din Londra e ușor de ajuns. Dacă tot locuiesc acum aici, am zis sa profit de locația excelentă și conexiunile bune cu Edinburgh, un oraș pe care prietenii mi l-au lăudat de când ne știm, ca fiind cel mai frumos din Europa. Tot ei mi-au spus ca vara nu e de mers fiindcă ploua foarte mult, iar octombrie e cea mai buna luna fiindcă e sezon uscat, frigul nu s-a instalat total și culorile toamnei îi dau o alura magică orașului. 

Ce am făcut o săptămână în Edinburgh? Am luat la rand străduțele din centrul istoric, am intrat în toate muzeele ce mi-au ieșit în cale, m-am amuzat teribil în Camera obscura - cel mai mare muzeu de iluzii și magie din lume, am făcut turul orașului cu Bistro Red Bus - varianta afternoon tea cu prăjituri, ceai și prosecco, m-am plimbat prin Dean Village - satul din mijlocul orașului, am văzut apusul din incinta Castelului, am mers pe urmele lui Harry Potter pe Victoria Street, am făcut degustări de vin, dar evident și de whisky și nu în ultimul rand am făcut turism culinar ca la carte, rezervand cine la cele mai bune restaurante din oraș. Sincer mi-a plăcut atât de mult în Edinburgh, am fost atât de impresionantă, ca am promis ca revin. Pana reusesc sa scriu articolele va las cu cateva instantanee postate pe Insta Stories din Edinburgh.

edinburgh-aliceee-traveler
Mi-a părut rău că nu am stat mai mult sa pot face un circuit mai complex, sa vizitez toată Scoția, dar ma bucur totuși ca am reușit sa fac cel mai popular tur de o zi din Edinburgh la Loch Ness, pe urmele monstrului Nessie. A fost de vis! Peisajele, lacurile, munții, oamenii, mâncarea, totul! Promit sa mă întorc curand în Scoția. Foarte curând… Pana reusesc sa scriu articolele va las cu cateva instantanee postate pe Insta Stories din excursia de o zi prin Scotia.

Loch-ness-scotia

Articole publicate pe blog în luna octombrie 2019  

Cu greu, am reușit sa ma țin de promisiune și sa postez în fiecare saptamana 1 articol. In luna octombrie v-am povestit vacanta în Andaluzia făcută în Septembrie. Am scris articole lungi și cuprinzătoare ce sper sa va inspire și sa va ușureze partea de documentare pentru vacanță. 
Pont de la Alice: Iarna în Andaluzia e cald asa ca vedeți poate prindeți un zbor ieftin. Merita! Andaluzia e regiunea mea preferata din Spania. Cititi toate articolele publicate aici:


Progresul de pe Instagram în octombrie 2019 

In luna octombrie cred ca am atins apogeul muncii mele pe Instagram. Din dorința de a îmi face viata mai interesanta la Londra mi-am dat seama ca dacă postez stories, ma simt cumva impulsionata sa ies, sa fac poze, sa descopăr locuri frumoase din cartier. Asa ca Instagram m-a motivat sa trăiesc mai frumos în aceasta luna. In vacanta din Edinburgh v-am luat cu mine, postând câte 10 Stories pe zi. Pe profil am postat 25 de fotografii noi. Cea mai apreciata este ACEASTA cu 865 Like-uri. Va mulțumesc!



Viata privata in Octombrie 2019 

A fost o luna frumoasa, liniștită psihic, foarte activa fizic. N-am prea stat acasă, chiar și in zilele în care ma documentam pt Edinburgh, lucram din cafenea. Orice numai sa nu stau acasă, fiindcă izolarea îmi da stări depresive. Asa ca acum ma feresc cu orice preț de ea! Luna trecuta va spuneam ca doi prieteni foarte apropiați se muta la Londra, asa ca acum ies cu ei în fiecare weekend. Viata e mai frumoasa când ai prietenii aproape! 

Luna octombrie a fost un puzzle de momente, asa ca o sa va las sa vedeți o parte din ele, pe care le-am surprins și le-am postat pe Instagram. 


Planuri pentru Noiembrie 2019 

Noiembrie va fi încă o luna haotica. La ora la care voi cititi acest articol,  eu ma refac dupa vacanta in Ohio, USA. Totul s-a întâmplat spontan, exact asa cum am preconizat ca voi călători si luna asta. Fără nici un plan, s-a ivit oportunitatea și am zis DA. Am petrecut o săptămână în America, apoi câteva zile cu Kari în România, iar acum lucrez din nou la Londra. Însă nu vreau sa va zic prea multe, sa vedem ce o sa iasă. Dar promit sa va povestesc totul în articolul cu statistici de luna viitoare. 


Voi cum ati petrecut luna octombrie? 



Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

16 comentarii:

  1. Te invidiez sa stii, noi inca nu am reusit sa iesim din tara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi pare rău, sper sa călătoriți în străinătate cât mai curând 🤗

      Ștergere
  2. Oooo, Scotia, my love! Visez la o vacanta acolo, dupa ce am citit seria Outlander. :P Si la mine octombrie a fost o luna plina, cu multe proiecte noi pe blog si cu schimbari zic eu bune. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur pentru tine. Sper sa ajungi în Scoția curând. Am văzut ca sunt tururi pentru fanii Outlander, cred ca vor fi pe placul tău

      Ștergere
  3. Luna aceasta doar pe acasă, sper ca acum în Decembrie sa merg la Viena măcar. 😊 😊

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh frumos la Viena la Târgurile de Crăciun. Sper sa îți iasă planurile 😍

      Ștergere
  4. Nu stiu cum reusesti sa calatoresti atat de des dar si mie mi-ar placea enorm sa pot s-o fac. Din pacate, mai am pana la pensie, asa ca ma multumesc cu una maxim 2 calatorii pe an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O vacanta, doua pe an nu e foarte rau. Măcar bine ca ajungi în vacanta. Important e sa te bucuri de ele la maxim

      Ștergere
  5. Sa stii ca de multe ori te invidiez. Faci atat de multe calatorii ca nici nu pot tine pasul citindu-le. Cred ca in octombrie nu am fost pe nicaieri ... am stat mai mult pe langa casa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma invidia, ca nici sa călătorești mult nu e ușor. De fapt e foarte greu. Însă sper sa reușești mai multe vacante în perioada care urmează 😍

      Ștergere
  6. Ai fost în Ohio?? Wow!! De abia aștept articolele. Stau ca pe ace.

    RăspundețiȘtergere
  7. La mine a fost cam monotonie, singurele iesiri au fost la Bucuresti, dar macar am petrecut aproape jumatate de luna acolo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi e dor de București. Nu am mai fost de câțiva ani! De fiecare data când merg sunt uimita de schimbari și cât de multicultural și plin de turiști este.

      Ștergere
  8. Ce frumos e in Edinburgh! Si prietena mea a fost acolo si era incantata de priveliste. 😍😍

    RăspundețiȘtergere