Scrisoare pentru Mos Craciun

Draga Mos Craciun ....

Stiu ca ai milioane de copii de multumit, milioane de scrisori de citit, ca esti singur si e greu sa faci fata tuturor cererilor dar daca ai timp sa ajungi si pe la mine arunca o privire peste ce-mi doresc :). Anul acesta nu o sa te chinui cu dorinte turistice, bilete de avion sau pachete la Spa ca stiu ca nu o sa-mi aduci, asa ca ai aici o lista scurta si personala de la mine :)

Imi doresc o geanta Hermes neagra ce sa ma insoteasca in noaptea de Revelion



O carte buna. Stii ca sunt pretentioasa cand vine vorba de carti si stau ore intregi in librarii pana sa imi aleg una, dar daca e cadou de la tine, o sa ma bucur tare de ea :). Si daca e despre calatorii e si mai bine :)




Some beauty are accepted! Crema de fata (si aici am pretentii: daca ai bani de aruncat pe mine ada-mi un Vichy, daca nu crema Garnier pt piele sensibila doar ce mi s-a terminat) Magazinul Sephora e plin de culori (hey nu ma refer la rujuri, farduri, oje si din astea ca stii ca nu folosesc) ci creme de corp si geluri de dus. Daca e sa ma intrebi ce culoare imi place verde sau albastru, iar pt arome, vanilie sau citrice :) Alege ce vrei


Pantofi. Dorinte nelimitate.Cat timp nu au toc inalt si sunt comozi imi plac! 






Anul asta te scutesc de cercei, inele, prafumuri. Mi-am facut stocul in Maroc. Dar daca totusi te gandeai la ceva de genul acesta, la Yves Rocher am lasat un parfum ce imi place. 



Daca crezi ca merit ceva smart si serios (ca stii ca am fost fata cuminte) ce zici de  un Ipad sau un mini laptop sa il iau cu mine in vacante :). Mi-ar fi util. 


Pentru binele familiei, nu doar pt binele meu, te rog adu-ne un Xbox+Kinect. Stiu ca te-am dat pe spate cu termenii astia elaborati de ultima generatie tehnologica dar Karimutul meu doar ce a descoperit jocul pe marele ecrane, si ii place. La fel si mie. 

 In plus gandeste-te ca mi-ai plati abonamentul pt fitness pe termen nelimitat si biletul de avion prin lume...
e o investitie buna :)




O ultima dorinta, impacheteaza cadoul frumos, cu hartie colorata si fundita 
Deabia astept sa vad ce gasesc sub brad 
Xoxo, Aliceee


Daca v-a placut acest articol dati Like si Share pe pagina de Facebook/Mersi : Click Here!

 Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului (click)!

18 comentarii:

  1. Sper ca Mosul sa-ti aduca cat mai multe daruri din aceasta lista si sa ai un Craciun exact asa cum ti-l doresti. :) O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te auda Mosul! Da' nu-i chiar asa scurta lista :-P

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa de'a Mosul sa ai parte de tot ce iti doresti :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh doamne de ce nu fac toate femeile lista? A ta e asa clara! Si inspirationala... De ce n-ai facut-o mai devreme? :D Desi la pantofi mosul din mine n-ar avea curaj sa se bage. Decat cu bonulet cadou pentru magazinul de pantofi si ala nu prea arata bine, nu? Ce post misto!
    Desi mai facut sa am dubii cu mositul meu....hmmm... Neah, ca mi-ai bagat ghimpe. Uffff...
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  5. m-ai* cu linuta. Scuze, eram preocupat de ingrijorarile proaspat produse de post. De la tine de pe lista lipsesc niste "intrari" si ma intreb, oare e fiindca nu va plac? Hmm....
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  6. he-he...la obiect...sa nu aiba moshul dubii :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Asta-i o lista serioasa, nu gluma ! Are mosul de unde alege ...
    Sarbatori Fericite !

    RăspundețiȘtergere
  8. buna si interesanta lista. iti doresc sa se impiedice mosul de cat mai multe din cele scrise de tine si sa ti le puna cu drag sub brad!

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim9:17 p.m.

    Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  10. Simpatica foc lista ta, n-ai gusturi rele, Alicee, iar pe ici pe colo, in punctele esentiale, chiar ne potrivim. Geanta de la Hermes e fantastica, imi place la nebunie modelul. Culmea e ca in aceste zile mi s-au stricat toate gentile din casa. :( Pana si la carti sau la aromele cremelor de corp ne potrivim si eu ador citricele. :D Mai putin la firme, eu nu ma impac cu Vichy si Garnier. La cremele de fata m-am orientat spre Nivea pure&natural, care face minuni cu tenul meu. A, si nici produsele de la Yves Rocher nu le-am incercat pana acum(desi am fost tentata).Ce mai, sper ca Mosul sa fie darnic cu tine anul asta, sa-ti indeplineasca toate dorintele. :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonimule nu fii invidios pe dorintele mele. Stii ce mi s-a zis la festivitatea de absolvire? incearca sa imbratisezi luna ca si daca nu reusesti macar vei ajunge printre stele!

    Si daca nu ma multumesc cu putin ce? fularul ala de care ziceai tu poate fi mai scump decat o carte de 10 lei. Dar vad ca te-a sifonat dorinta mea de a avea un Kinect sau o geanta Hermes!

    RăspundețiȘtergere
  12. Mihaela multumesc :)

    Ioana pai sa aiba de unde alege

    ROSCATA ms :))

    Vraji: Intrari??? I don't get it:(
    Eu mi-am pus visele pe blog, la unii le e frica si sa viseze :)))

    Coco exact

    Dani multumesc la fel!!

    Aa sper ca Mosul sa lase o parte si sub bradul tau

    Nice eu nu sunt prietena deloc cu Nivea, deci ne chiar potrivim :)) De la Yves Rocher nici eu. Am intrat de 2 ori, o data la Paris si o data in Maroc, dar nu am luat nimic. Desi nu au preturi super piperate, cam la nivel de Oriflame dar nu m-a incantat nimic in mod deosebit. Doar acest parfum dar nu mi-a venit sa dau 100 ron pe el :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Voiam sa zic intrari in sensul de categorii in lista. E barbarism, tradus direct din engleza, nu stiu cum sa zic in romana. De genul, n-ai pe lista unelte de bucatarie, lenjerie, muzica, haine, filme. Si ma gandeam daca nu le ai ca de fapt femeilor nu le plac sau nu le ai fiindca n-ai vrut sa lungesti lista :).
    Vladimir

    RăspundețiȘtergere
  14. Vladimir femeile sunt diferite.
    Unelte de bucatarie nu am fiindca nu sunt pasionata de gatit si am mai multe decat folosesc. Muzica nu prea ascult si sincer nu tin minte sa-mi fi cumparat vre-un cd, cand pe net gasesti totul la libera alegere. Filme urmaresc rar, nu am rabdare. Lenjerie de pat da! pt mine nu :)
    Imi plac obiectele de decor pentru casa, dar nu prea primesc astfel de cadouri :(( De fapt am pus pe lista doar lucrurile l-a care m-am gandit in acel moment ca mi-ar placea si stiu si dizponibilitatea Mosului pentru ele. Asa cum am spus din start ca bilete de avion si vacante visez degeaba, mai bine sa vorbim realist

    RăspundețiȘtergere
  15. He he heeee, Ştii ce să-i ceri moşului!
    Cred că ai fost destul de ascultătoare să primeşti tot, tot, tot! :)
    Sărbători Fericite şi multă bucurie să vă aducă puştiulică cel delicios!

    RăspundețiȘtergere
  16. ahahah.. sti tu ce sa ceri mosului. :)))

    RăspundețiȘtergere
  17. Craciun fericit, alicee si multe, multe cadouri! toate cele de pe lista in inca pe atat! :)

    RăspundețiȘtergere
  18. heheheh, m-am prins care-i tactica. Ii zici mosului de toate ca sa -l zapacesti si sa ai ce negocia ;) Spor!

    RăspundețiȘtergere