Statistici august 2018 viata privata și călătorii

Luna august pentru mine a fost luna schimbărilor într-un fel. Pe scurt în ianuarie am călătorit în Cipru, în februarie pe Coasta de Azur, in martie în Germania, în aprilie la SPA în Oradea, în mai în Belgia, Israel și Palestina, în iunie în Bulgaria, în iulie am fost în Spania și Germania asa ca în august a fost cazul sa ma relaxez, în special fiindcă august e cea mai costisitoare luna din an, pentru călătorii. Totuși am reușit sa fac scurte ieșiri.



Călătoriile din luna august 2018 - statistici 

TARI: 1 România
Zile petrecute în vacanta: un weekend
In August n-am călătorit, fiindca aveam în agenda nunta uneia dintre cele mai bune prietene ale mele, Mary, care am avut noroc sa se tina la munte, pe malul lacului Belis. Cu ocazia asta am reușit sa fug puțin de viata cotidiana, sa ma relaxez și sa ma distrez cu prietenii. Nici nu știți, cata nevoie aveam de întâlnirea asta. Viata de calator, printre altele, îți fura din timpul petrecut cu familia și cu prietenii. Acum fiecare are familie, job, e mult mai greu sa ne sincronizam, mai ales fiindcă locuim in orașe, chiar tari diferite. Cu ocazia asta am realizat, ca n-am mai făcut o întrunire adevărată de la Revelion. Sper sa nu fie un semn de bătrânețe.


Un weekend de relaxare si shopping la Cluj la Capitolina City Chic Hotel

August printre altele a fost luna mea de shopping fiindcă îmi place sa profit de reducerile de sfârșit de sezon. Cu ocazia asta, mi-am rezervat un weekend la Hotel Capitolina City Chic și am bătut mall-urile din oraș timp de trei zile. Trebuie sa știți, ca mie nu îmi place shopping-ul, de obicei comand online, din comoditate și lipsa de timp sa bat magazinele fizic, dar pt prima data în viata am făcut shopping adevărat, revenind la hotel zilnic cu pungile pline. Parca mi-a plăcut! In special datorita Hotelului, care mi-a oferit acel decor de poveste, menit sa imi stimuleze starea de bine, in care ma relaxam in fiecare seara, dupa fuga nebuna prin magazine. Partea buna e, ca am reusit sa-mi cumpar tot ce aveam nevoie, cateva perechi de pantofi si sandale, Conversi, incaltaminte si imbracaminte pentru Kari (luna viitoare incepe scoala) bijuterii pentru nunta, cateva bluzite, echipament de fotbal pentru copil si alte maruntisuri de care am nevoie pentru urmatoarea vacanta.

Articole publicate pe blog în luna august 2018 

Pe lângă cele doua weekend-uri ocupate, restul zilelor le-am petrecut fie cu familia (am fost la primul meci de fotbal al lui Kari), fie cu prietenii (numeroase seri am jucat remi pana tarziu) fie lucrând și scriind pe blog. Luna asta am scris foarte mult si urmeaza sa public toate articolele in perioada urmatoare. Pe scurt, am reusit sa aduc la zi vacantele din acest an!!! (Yuppii) Am scris 4 articole despre vacanta în Valencia, am scris un articol lung despre week-end-ul petrecut la parcul de distracții Phantasialand din Köln, am acceptat campania lactatelor SIM cu tagul #PuternicRomanesc, am publicat review-ul despre Hotelul Capitolina City Chic si am reusit in sfarsit sa termin doua articole mai vechi, cu bugetul necesar pentru o vacanta in Cipru si pe Coasta de Azur. In total aproximativ 10 articole din care gasiti deja pe blog urmatoarele articole publicate in august:
Progresul de pe Instagram în august 2018

In luna august nu am postat atat de mult pe Instagram. Adevarul e ca la inceputul lunii, cand erau protestele la Bucuresti mi s-a parut aiurea sa postez pe Instagram poze din vacante, in timp ce sute de mii de oameni se revolta in Piata Constitutiei. Daca tot n-am reusit sa ajung acolo, macar am incercat sa empatizez cumva. Am revenit totusi pe finalul lunii, publicand 15 poze.  Cu engagement-ul am crescut putin, iar fotografia voastra preferata a fost aceasta cu 735 like-uri. Va multumesc!

instagram-de-travel-romania

Viata privata și filme văzute în august 2018

Cateva zile din luna august m-am ocupat cu pregatirea vacantei din Septembrie (rezervari, cautat avioane, hotel-uri, apartamente, obiective turistice, itinerarii, restaurante). Dupa cum probabil stiti, ziua mea o sarbatoresc in fiecare an intr-o vacanta, acum doi ani eram in India, anul trecut am fost plecata o luna prin Europa, anul acesta urmeaza ceva similar. In septembrie voi calatori aproape toata luna, 4 tari, 4 destinatii noi pentru mine. O sa va tin la curent, live pe Instagram si Pagina de facebook. 

Am început articolul spunând, ca august a fost luna schimbărilor, fiindcă m-am făcut blonda. N-am fost vopsita la par de 10 ani și sincer am făcut cu greu pasul acesta. Era cazul sa fac ceva, fiindcă firele albe se tot înmulțesc (pe semne, împlinesc 31 de ani în septembrie), deci vroiam sa fac schimbarea, ca să nu mai iasă firele albe atât de tare în evidenta. Având și nunta prietenei mele în plan, am zis, ca asta e momentul. Ei bine, mi-a ieșit frumos, însă e tare greu sa ma obișnuiesc. Primele zile ma uitam în oglinda și nu ma recunoșteam. Mai ales, ca nu sunt blonda de la rădăcină, când îmi prind parul, doar coada sau cocul sunt blonde. Am impresia, ca port o peruca. În fine, acum citesc despre cum să-mi întrețin blondul acesta, fiindcă nu e atât de ușor, precum credeam.


O alta schimbare au primit-o blugii mei, cu care m-am ocupat cateva ore, ca să-i destram, după tendințele actuale. Fiindcă femeile grasute, ca mine, știu cât de greu e sa găsești jeans după noile tendințe și sincer m-am saturat de modelele clasice. Vroiam ceva tineresc, asa ca i-am făcut eu cu ajutorul video-urilor de pe YouTube. Nu e greu deloc, doar ca îți i-a mult timp! Merita, dacă va luptați cu aceeași problema. Poate toate aceste schimbări sunt un semn, ca ma confrunt cu criza de 30 de ani. Cine știe!??


Sa nu credeti, ca toate au fost roz in luna august. Pentru prima data in acest an ma confrunt cu o alergie serioasa, de vreo 10 zile mi-au aparut initial bubite pe spate, apoi pe stomac, pe brate si acum am si-n palme. E groaznic, am niste mancarimi de imi vine sa ma urc pe pereti. Am alergii din copilarie si in fiecare an am o eruptie serioasa, ce ma scoate din minti. Anul trecut am ajuns la urgente, in Berlin.

Eh și ultima parte a articolului e despre filme 

Știți ca asta e a doua slăbiciune a mea, după calatorii. In luna august n-am prea avut timp de filme, preferand sa petrec mai mult timp cu prietenii si familia, daca tot am stat acasa, asa ca am vazut doar: 

3 filme, nominalizate la Oscar. Am sa vi le scriu în ordinea preferințelor:

Three Billboards Outside Ebbing, Missouri (2017)”  - cel mai bun film văzut luna asta e povestea unei mame ce ajunge in culmea disperarii in urma mortii fiicei ei. Au trecut deja cateva luni de cand a avut loc crima si politia locala nu pare sa arate interes in cautarea faptasului. Filmul incepe cu adevarat, cand mama ia atitudine si ridica trei mesaje pe panourile publicitare de la intrarea orasului, lucru ce ii revolta atat pe politisti, cat si pe localnici. Mi-a placut foarte mult acest film, e plin de actiune, suspans, intrigi. Nici n-am clipit doua ore, doar ca sa-mi sterg lacrimile la un moment dat.

The shape of water” - este povestea unei femei de servici ce leaga o prietenie neobisnuita cu o creatura SF. Acesta e filmul castigator al Oscarului din acest an! E un film bun si sensibil, care vorbeste despre prietenie si iubire, in conditii extreme. Mi-a placut mult datorita interpretarii actorilor, cu toate ca fantasy nu este genul meu de film.

Lady Bird” Filmul acesta e despre problemele de adaptare a unei adolescente intr-un oras, care nu-i place, intr-o comunitate din care nu face parte. Toate frustrarile ei se revarsa asupra familiei, in special a mamei. E despre procesul de maturizare si relatia mama-fiica, intr-o familie normala din America. Mi-a placut, insa nu a reusit sa ma cucereasca atat de tare incat sa ma mai uit o data la el.

*** Citeste review-ul la peste 100 de  filme cu calatorii vazute de mine aici >>> FILME CU CALATORII ***

Voi pe unde ati calatorit in august 2018?
Ce filme bune ati vazut si imi puteti recomanda???


😍 Apreciez comentariile voastre pe blog  😍
Daca vreti sa stiti primii cand postez un articol va puteti abona la postari prin e-mail (click), iar daca vreti sa cititi si ale postari accesati Cuprinsul blogului 

8 comentarii:

  1. Ai avut o luna plina de evenimente si experiente frumoase!💛 Iti sta foarte bine cu aceasta culoare la par.

    RăspundețiȘtergere
  2. Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, a fost mai mult decat genial, in schimb, Lady Bird nu m-a impresionat chiar atat de mult...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce lună faină ai avut. Acum te pregătești de o toamnă, poate chiar mai reușită!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai avut o luna plina cu adevarat. Iti sta bine blonda si dupa ce teobisnuiesti nu va mai fi atat de dificil de intretinut. Referitor la alergie poate ar trebui sa consulti un medic, daca nu ai facut-o deja

    RăspundețiȘtergere
  5. Ai avut o luna tare draguta, si un an cu multe excursii. In august nu am fost nicaieri, abia in noiembrie mai plec si eu sa vizitez.

    RăspundețiȘtergere
  6. OMG, ce multe locuri ai vizitat anul acesta! Cum e Cipru in ianuarie?

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce locuri minunate! La cât mai multe experiențe, de acest fel!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi place noul look, dar intr adevar e greu de intretinut. Ai avut o luna incarcata de evenimente 😉

    RăspundețiȘtergere